idioma.png

MANU HERRERA

Friends : pastilla pont y mitja en fase

Bohemian y Killer : pastilla màstil y mmitja fora de fase

 

 

Com fer l'encarrec

FORMALItZAR l'ENCARrec

bobina.jpg
specials_2.jpg

Aquesta és la nostra versió de les Burns Trisonics que porta Brian May a la seva guitarra original i que va fabricar ell mateix amb el seu pare. No ha estat fàcil fer aquesta reproducció per a nosaltres, però després de molt de temps i en col·laboració amb alguns guitarristes experts en el so de Brian i de Queen, per fi podem treure a la llum aquest set.

Les Specials estan bobinades seguint rigorosament les especificacions del set original i per això la pastilla mitjana està una mica més bobinada que la pastilla de pont i la pastilla del màstil es li ha canviat la base d'acer per una de Nickel silver (no magnètic) per baixar la inductància tal com són les especificacions del set que porta Brian May a la seva Red Special. La pastilla mitjana és RW/RP ja que Brian va modificar ell mateix la pastilla central canviant la polaritat de l'imant i intercanviant els fils de sortida de la pastilla.

Com a opcions, la més important és l'elecció de les cobertes ja que si bé les originals eren de llautó, es poden triar de nickel silver que són més transparents al so no filtrant tants aguts com les cobertes de llautó. També és possible triar un set balancejat on la pastilla de pont sigui la més bobinada i per descomptat una altra opció seria que les 3 bases siguin d'acer com les Trisonics originals

Neck:     6,90  kΩ aprox

Middle: 7,30  kΩ aprox

Bridge:  7,05 kΩ aprox

PVP: Humbucker sense cuberta           260 Euros IVA y ports inclosos 

         

Forma de pagament TRANSFERENCIA ES23 3058 0990 2127 5464 4842

Paypal incrementa el 3,5%

CòDIc DE COLORS

bobina3.jpg

BLANC - HOT NECK AND BRIDGE

 

ROIG HOT MIDDLE PICKUP

 

covers_2.jpg

SpeCIALs

Guitarrista - Manu Herrera 

Micrófons - Shure SM57 dinámic y NewmanTLM 103 de condensador

Amplificador - VOX AC15

Afinació - 440

No hi ha Equalització ni compresió en aquesta grabació